De Bierbaard | Het was weer een bierige kerst.
45
post-template-default,single,single-post,postid-45,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,aa-prefix-bierb-
 

Het was weer een bierige kerst.

27 dec Het was weer een bierige kerst.

De Bierbaard heeft tijdens de kerst tussen al het eten en gezelligheid door ook nog kunnen genieten van een paar heerlijke biertkes.

Allereerst een echte oerpils van vandeStreek, de Hop Art #4. Als je nog niet weet hoe hop smaakt, dan moet je deze zeker even in je bierkast leggen. Een heerlijk pils met veel meer smaak dan een standaard pilsje.

Daarna ging De Bierbaard rap verder met een Lamme Goedzak van de Scheldebrouwerij. Persoonlijk is De Bierbaard altijd wel te porren voor een biertke van De Scheldebrouwerij. Dit is wel een bijzondere, een hele zachte volle smaak en hij hangt een beetje tussen een hoppig oerpils en een trippel.

En tot slot aan het eind van een mooie kerstdag tijd voor een heel bijzonder biertke. De CEAUX Harvest. Dit was de eerste keer dat De Bierbaard dit in zijn glaasje kon schenken. En, CEAUX doet het weer hoor na de wel heel bijzonder CEAUX CANE is dit een waardig broertje. Onder de mooie dikke schuimlaag zit een biertje met veel smaken die gemaakt lijkt te zijn voor een avond met kerst, een licht karamel zoetig donderbier met wat bitterheid van hop en volgens mij kom ik ook weer een klein pepertje tegen. CEAUX does it again.

Kerst

Bierbaard
info@bierbaard.nl

Incurable beer expert.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.