De Bierbaard | Speciaal bier voor Ubock festival
De Bierbaard en Huisbrouwerij Kapitale hebben een speciaal bier gebrouwen voor het Ubock festival bij De Parel van Zuilen
ubock, festival
15689
post-template-default,single,single-post,postid-15689,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,aa-prefix-bierb-
 

De Bierbaard en Huisbrouwerij Kapitale

25 jul De Bierbaard en Huisbrouwerij Kapitale

De Bierbaard is er maar druk mee, met dat brouwen.

Speciaal voor het UBock festival dat in oktober bij De Parel van Zuilen zal plaatsvinden heeft De Bierbaard samen met Huisbrouwerij Kapitale een sublieme Bock gebrouwen.

Locatie van deze happening was het Gulpener Brouwlokaal.

Op 27 oktober zal bij De Parel van Zuilen in Zuilen Utrecht het Ubock festival plaats gaan vinden. En wat is er nu mooier dan dat De Parel van Zuilen hier zijn eigen Bockbier kan presenteren. Daarom heeft De Parel twee echte Zuilense brouwers gevraagd om dit voor elkaar te boksen.

Brouwen maar

Pas geleden trokken dus deze twee brouwers, te weten Huisbrouwerij Kapitale en natuurlijk De Bierbaard richting het zuiden van het land om daar bij Gulpener in hun micro brouwerij een fantastische houtgelagerde bock te gaan produceren. De brouwers hebben goed over het recept nagedacht en het belooft wat moois te worden.

Agenda UBock

Zet dus ff snel in je agenda: Zaterdag 27 Oktober.

Aan de kleur zal het niet liggen.

Plaats Delict

Het resultaat, nu mag de gist zijn werk gaan doen.

Bierbaard
info@bierbaard.nl

Incurable beer expert.

No Comments

Post A Comment